PAGINA DE RETUR

 

Returul produselor

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.
Cu alte cuvinte, Orice produs cumpărat online de la ClothesDD poate fi restituit în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, în cazul în care acesta nu a fost folosit și se află în ambalajul lui original. În cazul în care se dorește returnarea mai multor articole identice, se poate accepta returul a unui singur articol cu ambalajul desigilat.


Cumpărătorul va notifica in scris si va oferi furnizorului în termenul menționat mai sus , folosind adresa de email clothesbydd@gmail.com urmatoarele documente:
- Copie factura si awb;
- Contul bancar si banca unde doreste a i se vira suma returnata.
- Formular de retur completat, printat si care va fi adaugat in coletul retur.

Ne rezervam dreptul de a NU accepta retururi care nu respecta in totalitate cerintele de mai sus.

Aici gasiti formularul de retur.

După ce furnizorul este instiintat cu privire la retur pe numarul de Whatsapp sau pe email, noi vom face solicitare de ridicare a coletului retur de la adresa cumparatorului. In momentul in care curierul preia coletul, clientul va primi bonul de ridicare pe care trebuie sa ni l furnizeze pe whatsapp sau email si in baza acestuia se va face plata.
Produsele vor fi returnate doar prin firma de curierat cu care noi colaboram, la solicirarea noastra, pe cheltuiala cumparatorului. Costul pentru retur este de 25 LEI.
Toate coletele trimise fara instiintare in prealabil, fara a respecta in totalitate cerintele politicii de retur, trimise prin alte firme de curierat sau posta romana sau expediate inafara solicitarilor create de catre firma noastra la solicitarea clientului, VOR FI REFUZATE!

După sosirea coletului cu retur la furnizor, acesta va inspecta articolele returnate. Dacă sunt îndeplinite condițiile menționate mai sus, furnizorul va returna contravaloarea articolelor în maxim 14 zile de la receptionarea returului, în contul indicat de cumpărător.

În cazul în care se constată urme de utilizare, produsele sunt ambalate necorespunzator , furnizorul își rezervă dreptul de a refuza plata produselor. În acest caz, furnizorul va informa cumpărătorul și va argumenta decizia luată.
Costurile legate de livrare nu vor fi returnate cumpărătorului, ci se vor retine din suma returnata.

In cazul in care se doreste schimbul unui produs cu un altul, cumparatorul va informa furnizorul prin aceeasi metoda.Sunt acceptate schimburile doar cu produse care au acelasi pret, iar cheltuielile cu transporturile sunt suportate de catre client.

Conform Articolului 16,OUG nr.34/2014 , litera “e” , produsele care fac parte din categoria igiena personala : costume de baie, lenjerie intima, lenjerie de corp nu se pot returna.

Neconcordanțe la recepție

În cazul în care există diferențe cantitative la deschiderea coletului, produse cu defect din fabrica sau neconcordanțe între comanda plasata și articolele primite, cumpărătorul va informa furnizorul prin email cu privire la situatia aparuta în termen de 2 zile lucrătoare. În urma acestei sesizări, cumpărătorul va lua masurile necesare pentru remedierea problemei.

Dacă se dovedește că eroarea aparuta se datorează furnizorului, acesta garantează remedierea problemei pe cheltuiala sa, prin schimbul articolelor neconforme, sau, dupa caz, restituirea contravalorii produselor.

Foloseste adresa de email: clothesbydd@gmail.com sau nr de Whatsapp: 0724418762 pentru a lua legatura cu noi, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Apelul tau este important pentru noi, in cazul in care suntem angajati intr-un alt apel va rugam sa trimiteti mesaj pe nr de whatsapp si va vom raspunde in cel mai scurt timp


CONTACTEAZA-NE!

Va rugam sa ne contactati pentru orice intrebare aveti legata de produsele noastre sau a comenzii in curs.

CHAT

Contact(whatsapp):0724418762

Apelul tau este important pentru noi, in cazul in care suntem angajati intr-un alt apel va rugam sa trimiteti mesaj pe nr de Whatsapp si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Email: clothesbydd@gmail.com
PROGRAM:

Luni - Vineri: 09:00 - 22:00

Sambata - Duminica: 10:00 - 18:00