POLITICA DE RETUR

Returul produselor

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.
Cu alte cuvinte, Orice produs cumpărat online de la ClothesDD poate fi restituit în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, în cazul în care acesta nu a fost folosit și se află în ambalajul lui original. În cazul în care se dorește returnarea mai multor articole identice, se poate accepta returul a unui singur articol cu ambalajul desigilat.


Cumpărătorul va informa furnizorul în termenul menționat mai sus asupra intenției de retur , folosind adresa de email clothesbydd@gmail.com sau nr de whatsapp 0724 418 762 cu privire la:

- Copie awb si factura;
- Lista produselor ce urmeaza a se returna;
- Contul bancar si banca unde doreste a i se vira suma returnata.

După ce furnizorul este instiintat cu privire la retur pe numarul de Whatsapp sau pe email, va lua legătura cu cumpărătorul, pentru a stabili condițiile de returnare. Produsele vor fi returnate doar prin firma de curierat cu care noi colaboram, pe cheltuiala cumpărătorului. Pe baza intelegerii dintre parti, furnizorul v-a face solicitarea de ridicare a coletului de la adresa cumparatorului.


După sosirea coletului cu retur la furnizor, acesta va inspecta articolele returnate. Dacă sunt îndeplinite condițiile menționate mai sus, furnizorul va confirma returul cumpărătorului, și va returna contravaloarea articolelor în maxim 14 zile în contul indicat de cumpărător.

În cazul în care se constată urme de utilizare, ambalajele sunt distruse total sau parțial, furnizorul își rezervă dreptul de a refuza plata produselor. În ambele cazuri, va informa cumpărătorul și va argumenta decizia luată.
Costurile legate de livrare nu vor fi returnate cumpărătorului.

Neconcordanțe la recepție

În cazul în care există diferențe cantitative la deschiderea coletului, produse cu defect din fabrica sau neconcordanțe între comanda plasata și articolele primite, cumpărătorul va informa furnizorul prin email sau nr de whatsapp cu privire la situatia aparuta în termen de 2 zile lucrătoare. În urma acestei sesizări, cumpărătorul va fi contactat de catre furnizor și se vor lua masurile necesare pentru remedierea problemei.

Dacă se dovedește că eroarea aparuta se datorează furnizorului, acesta garantează remedierea problemei pe cheltuiala sa, prin schimbul articolelor neconforme, sau, dupa caz, restituirea contravalorii produselor.