LIVRAREA COMENZILOR

Timpul de livrare
Perioada standard pentru livrarea comenzilor este de 1-3 zile lucratoare, insa in situatii exceptionare perioada se poate prelungi. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de Clothesdd, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar.
Cumpărătorului i se cere adresa pentru livrare, la completarea comenzii.

Avand in vedere ca suntem un Magazin Online de tip Dropshipping, in cazul in care produsele dorite nu sunt disponibile sau in acest timp au survenit probleme privind efectuarea livarii, reprezentatii CLOTHESDD vor informa fara intarziere clientii folosind datele de contact existente.

Transportul, ambalarea si termenii de plată
Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează in sistem ramburs.Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.
Clothesdd isi păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit.
Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de Clothesdd vor fi achitate de cumpărător.

Modalităţi de livrare
Livrare se face prin Cargus courier.